İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Sultanbeyli İbrahim Hakkı Anadolu Lisesi

.
Mimar Sinan Mh. Mimar Sinan Cd. Yeşilce Sk. Sultanbeyli / İSTANBUL
Vizyon
Vizyonumuz Milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim ve öğretimin ışığı altında, Hatasız, alanında yenilik ve değişime öncü olan, rekabet gücüne sahip, her zaman gurur duyulan önder bir eğitim kurumu olmak; Bakımda Kalite, Eğitimde Evrensellik gelecekte en önemsediğimiz değerdir.
Misyon
Toplumun yararlarını kişisel çıkarlarının üstünde tutan, insan sağlığına ve insana hizmette sınır tanımayan, formasının rengini yüreğinde taşıyan, hastalarına karşı alçak gönüllü ve mütevazı olan, sorumluluk sahibi, özgüvenini kazanmış, dürüst, mesleğinin gerektirdiği yeterli bilgi, beceri ve davranışa sahip, sürekli çalışan, araştıran, mesleki gelişmeleri takip edip uygulamaya koyan, Atatürk ilke ve inkılâplarını yaşatmayı ve yaşamayı amaç edinen Milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen sağlık elemanı yetiştirmek...
Başarılar
1.Türkiye Atletizmi Geliştirme Projesi Yıldız erkekler İstanbul İl Birincisi 2.Okulumuz Sultanbeyli ilçesinin düzenlediği İstabulensis Şiir Festivali kapsamındaki “Sultanbeyli Şairini Arıyor” adlı şiir yazma yarışmasında birinci olmuştur. 3.Okulumuz şiir okuma yarışmasında Sultanbeyli ikincisi oldu. 4. Okulumuzun Masa Tenisi takımı Sultanbeyli kızlar dalında ikinci erkekler dalında üçüncü oldu.
Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
08.40 -15.30
İngilizce Almanca
Ulaşım
OKULUMUZA TOPLU ULAŞIM 11ÜS ÜSKÜDAR-SULTANBEYLİ 122S 4.LEVENT METRO-SULTANBEYLİ 131 ÜMRANİYE-SULTANBEYLİ 131C ÜMRANİYE-SULTANBEYLİ 132A KARTAL-SULTANBEYLİ 132C SULTANBEYLİ-YAKACIK-KARTAL 14KS KADIKÖY-GÖLET-SULTANEBYLİ 14S KADIKÖY-SULTANBEYLİ 16K KADIKÖY-SULTANBEYLİ 19SB BOSTANCI-SULTANBEYLİ 522ST MECİDİYEKÖY-SULTANBEYLİ BU HATLARLA GELENLERİN SULTANBEYLİ ÇİFTLİK DURAĞINDA İNMELERİ GEREKİR.132V VE 131YS HATLARI OKUL ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Servis var
Mimar Sinan Mh. Mimar Sinan Cd. Yeşilce Sk. Sultanbeyli / İSTANBUL.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezi Valiliğe uzaklığı 38km (Birinci Köprü-Boğaziçi Yolu ile) İl Merkezi Valiliğe uzaklığı 38km (İkinci Köprü-FSM Yolu ile) İlçe merkezi-Hükümet konağına uzaklığı 4.2 km
2021-2022:83,4